Egy kisgyermekes fővárosi család hétvégéi egy palóc faluban

Falun Másképp

Falun Másképp

Állatok 2

2013. augusztus 07. - Falun Másképp

Úgy látszik, hogy állati időszak van, mert itt jön rögtön az új állatos fordulat. 

Történt a múlt hétvégén, hogy megérkezve a "birtokra" lefutottunk a nagy kertbe veteményest szemlézni. Hallga csak, nyafogó cicahang jött a málnásból, aztán jött a cica maga. Mit tehet a madárbarát gazda, ölbe veszi az érkezettet. Az érkező pedig jól tudta, hogy ajánlott dorombolni mega hangerőn, mert az a biztos befutás kulcsa. Ehhez már csak a 4,5 éves örvendező fickándozása kellett és a cica már kapta is a tanyasi csirkeleves maradványait. Hát azt hittem, hogy itt függöny le. De nem. Még frissen érkezés után voltunk szinte, nagykapu nyitva és akkor bekanyarodik rajta egy délcegnek nem mondható fekete süldő macska kolléga. Na ne...Azt reméltem reggelre hűlt helyük lesz, mint a vidéki csatangolós macskáknak, de nem. Ezek szeretnek itt/ott lenni. Ez a kép tízórai után készült.

cicc.jpg

Szóval a januárban elvesztett Morzsa szomszéd után most a fantáziadús "Folti és Kormi" nevekre keresztelt páros a vidéki otthon állatkái. Két kandúr, akik tán testvérek. Éhesek és dorombolósak. Hétközbenre a Szomszéd Néni projektje a csapat, élelemről, orvosról persze mi gondoskodunk, mert annyit nem eszik az egész utca, amennyi maradék ezeknek elegendő lenne.  

A bejegyzés trackback címe:

https://falunmaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr815450145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása