Egy kisgyermekes fővárosi család hétvégéi egy palóc faluban

Falun Másképp

Falun Másképp

Csesztve - Lovas bemutató a Madách Kúria közelében

2015. február 01. - Falun Másképp

lovak1csesztve.jpg

Errefelé nem a Facebook a rendezvényszervezés fóruma. Erre a klassz lovasbemutatóra az ország minden részéről érkeztek lovasok, kocsisok, botharcosok, kovácsok és kézművesek. Sehol nem hirdették, csak mindenki szólt annak, akit ért. A palócok ezt is máshogy csinálják tehát. Mi a főszervezőt ismerjük véletlenül, így jutottunk be a titkos programra. Kiváló bográcsos és szórakozás várta a keveseket...Úgy látszik így is lehet. Nem mellesleg, Csesztve arról híres, hogy Madách Imre kúriája is itt van a faluban. Gyönyörűen felújítva, mintha Svájcban jártunk volna, amikor meglátogattuk. Majd arról is lesz egy külön írás.

Ez a lovascsapat tetszett nekem a legjobban. Egyrészt mert volt női lovas is, számára méretezett kis lóval. Nő létére ugyanúgy csinált mindent, mint a férfiak. Aztán volt egy vicces ember, aki a lefektetett lován állva csattogtatta a karikásostorát. És az is nagy lófegyelemre vall, hogy ugyanez az ember hozatott magának egy jó dobozos sört és a fekvő lovának támaszkodva komótosan elfogyasztotta. Aztán a ló felállt emberünk vállára kapta e két mellső lábát. Erről is van képem, de az 18-as karikásnak tűnik...

lo3.jpg

lo2csesztve.jpg

lo4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://falunmaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr437130949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása