Egy kisgyermekes fővárosi család hétvégéi egy palóc faluban

Falun Másképp

Falun Másképp

Szúnyogirtás, szúnyogcsípés

2012. augusztus 28. - Falun Másképp
A falusi élet egyik messziről láthatatlan ellensége a szúnyog - egyéb bogarakat nem emlegetve...Nálunk kevés van, de lehet, hogy annak köszönhető, hogy még tavaly beszereztem a biológiai fegyvereket. No nem a szokásos, pl. Chemotox, Vape, ragacspapír csapatot, hanem bio illóolajokat, emulziót. Mivel a gyereket igyekszem távol tartani minden fölösleges kemikáliától, ezért ezen a téren is próbálkoztam elvhű maradni. Mik is ezek? Magyarországon a Panarom nevű cég (http://www.panarom.hu/bemutatkozas) termékei között lehet kapni a citromos eukaliptusz nevű illóolajat, amit a szokásos párologtató edénybe cseppentve lehet bevetni. Az illoolajok.hu oldalon beszerezhető egyébként - sajnos a Panarom egyéni vevőket nem szolgál ki, csak kozmetikus/kozmetika lehet közvetlen vevője.Ez ne riasszon vissza senkit, az Illóolajok csapata nagyon készséges, gyorsan elküldik a kívánt csomagot, ráadásul idén ők lettek az Év Anyavállalata is:-)  illoolajok.jpg
Ugyancsak az ő termékeik segítenek, ha már megvan a csípés: készítettek egy szúnyogcsípésre való gélt és van nekik egy ún. Kék esszencia nevű illóolaj-keverékük, ami a rengeteg hasznos felhasználási terület mellett bármely rovarcsípést, duzzanatot is kiválóan megszüntet.
kek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://falunmaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr654700676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása