Egy kisgyermekes fővárosi család hétvégéi egy palóc faluban

Falun Másképp

Falun Másképp

Palóc szörp a Szimplában - Csósza Manufaktúra

2012. december 01. - Falun Másképp

Aki a Szimpla Piacra jár annak nem kell bemutatni már a drégelypalánki Csósza Manufaktúrát. Mindig friss gyümölcsök-zöldségek, mindig kedves kiszolgálás és fantasztikus lekvárok-szörpök.

Mi tavaly ismerkedtünk meg a Csósza termékekkel, amikor elkezdtük májustól őszig körbejárni a nógrádi falunapokat, búcsúkat, vásárokat. Ebben a körben többször is találkozhattunk velük és annyira finomak a lekvárjaik és szörpjeik, hogy rajongók lettünk. Ezért nagyon örültünk, amikor végre Budapesten is sikerült találkozni velük a Szimpla Piac keretében. Azt felejtettük csak el, hogy mi hétvégén éppen ott vagyunk, ahol ők hétközben...no de fel nem adtuk, és kisebb egyeztetés és körfutkosás után idén már a második 20 üveg málna és feketeribizli szörpöt táraztam be tőlük.

Csoszaman01122012.jpgForrás: Csósza Manufaktúra/facebook

Egyrészt gyorsan fogy nálunk ez a szörp, másrészt ajándékba is rendszeresen adom, mert ilyen finomságnak minden ember örül. A szörpön kívül van még két ellenállhatatlan termékük: az étcsokis feketeszeder-lekvár és a pálinkás baracklekvár. Mindkettő neve magáért beszél szerintem, hűtőbe még nem nagyon kellett tartanunk egyiket sem felbontás után!

A bejegyzés trackback címe:

https://falunmaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr274942119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása